Food

Filliers lanceert twee nieuwe fruitjenevers + Win!

Print

Filliers lanceert twee nieuwe fruitjenevers + Win!

Voor fans van fruitjenevers is er deze zomer goed nieuws. Jeneverproducent Filliers lanceert namelijk twee nieuwe smaken: appel-kiwi en pomelo.

De twee verfrissende, zomerse jenevers zjin licht (20% alcohol) en worden bereid met het verse sap van Belgische appels en kiwi en van het sap van Pomelo (een mix van pompelmoes en citroen). Je kan de jenevers verwerken in een cocktail, maar ook ijskoud zijn ze overheerlijk.

She.be mag dankzij Filliers enkele pakketten waarin beide nieuwe jenevers zitten, weggeven. Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Speel dan snel mee met onze wedstrijd!

Filliers graanstokerij is al vijfgeneraties lang een familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1880 in Bachte-Maria-leerne opgericht, momenteel staat Bernard Filliers aan het hoofd van het bedrijf. In de loop van de jaren werd het aanbod aan jenevers alsmaar verfijnder en uitgebreider. Naast de traditionele jenevers kan je er ook terecht voor enkele heerlijke cream- en fruitjenevers, likeuren, advocaat, Van Hoo wodka en de Belgische whiskey Goldlys. Ze zijn in de Benelux eveneens de grootste stoker van moutwijn, een basisproduct voor jenever. "Ons vakmanschap drink je met verstand."

Niet te missen