Digitale infoborden nog deze week operationeel

Print

Digitale infoborden nog deze week operationeel

Kortessem - Deze week worden de digitale infoschermen in het administratief Centrum, het cultureel centrum, de bibliotheek en de sporthal geactiveerd. Het concept is zeer eenvoudig. Via een centrale server worden verschillende schermen op verschillende locaties met verschillende informatie specifiek voor de locatie aangestuurd. Op al de schermen zal ook onderaan steeds een banner lopen met het laatste nationale en internationale nieuws.
Greg Claes Open VLD, die eertijds hert initiatief nam om de gemeentelijke communicatie naar de bevolking te verhogen.: "Wanneer in september het nieuwe werkingsjaar voor de meeste verenigingen van start gaat willen wij hun ook een extra gratis dienst aanleveren waarbij wij, wanneer zij ons de nodige informatie doorsturen, op onze info schermen gratis reclame maken voor hun activiteiten. Ook willen wij kijken op welke manier wij dit medium kunnen ter beschikking stellen aan onze lokale ondernemers en zelfstandigen om hun producten en diensten gratis extra in de kijker te stellen.

Dit is voor de gemeente Kortessem een zoveelste nieuwe pijler in haar communicatiebeleid. Na de vernieuwde informatiebladen, de digitale nieuwsbrieven en de introductie van enkele sociale media is dit de volgende stap om onze bevolking zo goed mogelijk te informeren over het reilen en zeilen in onze gemeente."

Francis Croes

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio