Virginie Claes stiekem getrouwd

Print
Virginie Claes stiekem getrouwd

Virginie Claes stiekem getrouwd

Virginie Claes is stiekem in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Bernard. De twee verwachten binnenkort een eerste kind samen.

"Eigenlijk hadden Bernard en ik het stil willen houden dat we half mei voor de wet zijn getrouwd. Toen die week de geheime burgerlijke trouw van Regi en Eke uitlekte, moest ik hard lachen. Maar nu ons kindje er bijna is en er een hele papierwinkel op gang komt, kunnen we ons nieuws ook moeilijk langer verbergen", vertelt Claes in Story.

"Mij doe je echt geen plezier met een groot mediahuwelijk en Bernard staat ook niet zo graag in de schijnwerpers. Bovendien trouwt mijn broer in september. Zijn huwelijk lag al lang vast en ik wilde niet in allerijl met alle aandacht gaan lopen.

Bernard en ik hebben ook halsoverkop beslist om te trouwen. In juli wordt ons zoontje geboren. Ik vond het zo erg voor Bernard dat hij zijn eigen kind nog op het gemeentehuis moest gaan erkennen. En of we de documenten voor de erkenning regelden of die van het huwelijk, dat was dezelfde moeite. Dus zijn we getrouwd."

Archieffoto Photo News