VT4 wordt VIER, VIJFtv heet voortaan VIJF

Print

VT4 wordt VIER, VIJFtv heet voortaan VIJF

SBS Belgium heeft deze namiddag de grote en langverwachte plannen voor de twee zenders aangekondigd. VT4 en VijfTV worden omgevormd tot Vier en Vijf. Het grote net gaat op maandag 17 september van start, de kleine zus mag het al vanaf 3 september waarmaken.

Op weekdagen brengt Vier vaste afspraken tussen 18.30u en 21.30u met achtereenvolgens een nieuw rubriekprogramma van de makers van Man bijt hond, Komen eten, een actuashow (nog geen titel) met Tom Lenaerts én De slimste mens. Erik Van Looy komt om 20.30u reeds langs.

Na 21.30u zijn er nieuwe afleveringen van Vermist en Man bijt hond. Ook een reisprogramma van Sven De Leijer en een docureeks over de bende van Patrick Haemers staan in september gepland. Zweedse en Britse reeksen als Liza Marklund en Inside Men sluiten de avond af. In het weekend maken blockbusters en Amerikaanse misdaadreeksen hun opwachting. De succesvolle tandem The mentalist - Castle komt op vrijdag.

Op Vijf komt elke werkdag Grootse plannen om 20u, een interieurprogramma met Ann Van Elsen, Michele Van Sebrouck en Veronique De Kock. Jani blijft van de partij met Zo man, zo vrouw en Tour De Luxe. Astrid Bryan claimt opnieuw de vrijdagavond. Daarbij komt een nieuw reisprogramma. The bold and the beautiful verkast weer naar Vijf, waar verder films en series staan gepland.

In de winter neemt Vier geen gas terug. Dan worden In Godsnaam en De Pappenheimers in stelling gebracht. De Flemish foodies gaan koken, Martin Heylen en Philippe Geubels verkennen Afrika in Dokter Livingstone I presume?, Steven Van Herreweghe maakt een nieuw programma met muzikant Jef Neve, en er komt een reisprogramma met Otto Jan Ham.

Foto boven: Vier
Foto naast: Belga