Jessa Ziekenhuis wint award voor stimuleren gezonde voeding

Print
Jessa Ziekenhuis wint award voor stimuleren gezonde voeding

Jessa Ziekenhuis wint award voor stimuleren gezonde voeding

Hasselt - De directie van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt heeft uit handen van ambassadrice Kim Gevaert de All Day Long Award ontvangen. Hiermee bekronen de Belgische fruit- en groenteproducenten een bedrijf of organisatie dat de consumptie van gezonde voeding structureel promoot bij het personeel.

All Day Long is een campagne die onder aanvoering van ex-atlete Kim Gevaert mensen wil stimuleren om de klok rond te genieten van fruit en groenten. Als onderdeel van die promotie wordt een prijs uitgereikt aan een organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt om verse, gezonde voeding en beweging bij de werknemers aan te moedigen.

Winnaar werd het Jessa Ziekenhuis, dat onder meer een diëtiste ter beschikking stelt van het personeel, affiches uithangt, infosessies organiseert, een start-to-run opzet of stappentellers uitdeelt. Het ziekenhuis ontvangt als prijs een maand lang gratis fruit op het werk.

Er waren nog twee andere laureaten die eenmalig een fruitkorf in de wacht sleepten: de firma Thermote & Van Halst en de Kanselarij van de Eerste Minister.

Archieffoto


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio