thumbnail: null
thumbnail: null

Vader Dave Volders (Pfaffs): "BV-schap heeft mijn zoon verziekt"

Het is al een tijdje oorlog tussen Dave Volders en zijn vader Dirk. In een open brief aan het tijdschrift Dag Allemaal is de man erg open over het verlies van zijn zoon.

mgeysmans

"Als vrijgezel heb ik mijn zonen naar de normen van goed fatsoen en met veel liefde grootgebracht. Het BV-schap en de beroemdheid kunnen iemand zodanig verzieken dat hij zijn vader voorliegt en onrecht aandoet en geen sorry meer kan zeggen", vertelt de man.

De twee waren samen op een trouwfeest van familie. Daar liep het stevig uit de hand. "Op een huwelijksfeest, ongeveer een jaar geleden, schold Dave zijn broer en mij luidkeels uit, omdat hij dacht dat we over hem aan het praten waren. Bij het terug naar de feestzaal gaan kom ik Dave in een gezelschap op de trap tegen en wil ik hem bij de schouder nemen om hem te berispen, daarop kreeg ik zijn vuist in mijn gezicht."

Ook met de rest van de familie Pfaff heeft de man geen goede band. Zo wou hij bij de trouw van Dave met Lyndsey eventjes over het huwelijk samenzitten met zijn toekomstige schoonfamilie. Maar de Pfaffs lieten de man tot drie keer toe in de steek. "In april kwam de entourage van Jean-Marie vergaderen in hetzelfde restaurant waar ik en mijn vrouw samen met vrienden haar verjaardag aan het vieren waren. Hij stapt op me af en vraagt hoe het met me gaat. 'Slecht', antwoord ik. 'Want je hebt me al drie keer laten zitten op een afspraak over het huwelijk van mijn zoon'. Waarop Jean-Marie Pfaff zegt: Met dat huwelijk heb jij geen klote te maken."

Lees ook op She.be: Lyndsey Pfaff slachtoffer van inbraak en autodiefstal Lees ook op She.be: Overnacht in het huwelijksverblijf van Debby Pfaff Lees ook op Vakantiekanaal.be: Lyndsey en Dave Pfaff gaan huizen verkopen

Photo News