Beauty

Tips: zo doe je aan colourblocking

Print

Tips: zo doe je aan colourblocking

"Colourblocking is hip, maar hoe doe ik dat best zonder gek of als een klein kind over te komen?"

Colourblocking is inderdaad nog steeds erg hip. Alleen is het jammer genoeg een trend die maar is weggelegd voor enkelen.

Enkel slanke en grote mensen raken hier meer weg.

Doordat je namelijk al die verschillende kleuren gaat combineren in 1 outfit, ga je je lichaam ook telkens onderverdelen in verschillende stukken.

Het werkt net afslankend om jezelf zo veel mogelijk in dezelfde kleur te kleden of in ton sur ton kleuren omdat je op die manier je lichaam optisch verlengt.

Ben je echter een van die gelukkigen, dan is the sky eigenlijk the limit. Kies gewoon voor mooie, goedzittende stuks van een degelijke kwaliteit en met een mooie pasvorm.

Zie je het toch niet zitten om all the way te gaan of wil je deze trend toch niet aan jou voorbij laten gaan, dan kan je een neutra(a)l(er) kledingstuk combineren met een aantal gekleurde. Zo kan je vb. Een gekleurde broek combineren met een top in een neutrale kleur zoals zwart of wit maar dan wel met een paar fel gekleurde pumps onder en eventueel ook nog wat accessories. Of je gaat voor een neutrale broek met daarop een gekleurde top en blazer/cardigan over, eveneens met gekleurde schoenen onder en een handtas in een leuk kleurtje.

Heb je zelf een vraag voor onze experte? Stuur ons dan snel een mailtje: info@she.be en wij zorgen dat de vraag anoniem beantwoord wordt door onze experte!

http://www.suryanisix.be/

Niet te missen