thumbnail: null
thumbnail: null

Top 7: waar mannen voor vrezen in bed!

Vrouwen voelen zich nogal onzeker als ze net een nieuwe man hebben leren kennen. Vindt hij haar wel aantrekkelijk in lingerie? Wat voor soort man is hij tussen de lakens en is ze wel atletisch genoeg om al zijn moves te volgen? Niet getreurd dames, want ook heren hebben blijkbaar heel wat angsten.

mgeysmans

Het magazine Cosmopolitan zette enkele seksangsten van mannen op een rijtje. Wij verzamelden de zeven meest voorkomende angsten voor jullie.

1) Nou die is klein: Mannen denken al snel dat hun kroonjuweel te klein bevonden zal worden door dames.

2) Haar ex was beter: De kans is vrij groot dat jullie beiden al eerder een relatie met seksuele interactie hebben gehad. Waar het bij jou vooral om het lichaam van de ex te doen is (is ze slanker, knapper, … dan mij) is hij vooral bezorgd over de prestaties van de ex. Misschien was hij wel veel beter!

3) Omhoogrijzen: daar sta je dan. Eindelijk met de vrouw van je dromen naar huis, en dan krijg je door de stress hem niet omhoog.

4) Doe ik het wel goed: Hoe vaak mannen ook gevreeën hebben met andere vrouwen, ze blijven altijd twijfelen aan hun bedkwaliteiten. Doen ze het wel goed?

5) Zwanger: Seks is leuk, maar het kan ook een nare bijwerking hebben zo vroeg in de relatie. Wat als ik haar zwanger maak, spookt bij heel wat mannen door het hoofd.

6) Faken: Mannen zijn niet van gisteren en lezen best wel wat magazines en online artikels. Ze weten dus dat, o jee, vrouwen best vaak faken in bed. Een nachtmerrie van elke man is dan ook dat vrouwen doen alsof en het daarna aan hun vriendinnen vertellen.

7) Te snel: Naast het niet omhoog krijgen is er nog een klein probleem. Mannen kunnen zo opgewonden raken, dat ze te snel klaarkomen. Niet fijn voor de vrouw, maar zeker niet voor de man. Hij moet met de schaamte de nacht doorkomen.

Photo News

Niet te missen