thumbnail: null
thumbnail: null

Mishandelde ex van Helmut Lotti uit de psychiatrie

Kimberly Grosemans, de eerste vrouw van Helmut Lotti, werd twee maanden geleden in de psychiatrie opgenomen, maar is nu weer thuis. "Ik voel me stukken beter en besef dat ik die therapie echt nodig had. Ik heb diep gezeten, maar vond eindelijk weer levenslust", zegt ze in Dag Allemaal.

wverhaert

De vrouw zat dieper dan ooit in de put na een opeenstapeling van partnergeweld, een jarenlange alcoholverslaving en financiële moeilijkheden. In 1990 stapten Helmut Lotti en Kimberly Grosemans in het huwelijksbootje. Ze kregen samen een dochter, Messalina. In 1998 gingen ze uit elkaar en werd hun huwelijk nietig verklaard. Nadien ging het snel bergaf met de vrouw.

"Ik werd opgenomen op 2 maart", aldus Kimberly in het weekblad Dag Allemaal. "Al drie jaar ben ik het slachtoffer van partnergeweld. Mijn ex-vriend heeft me meer dan eens zwaar toegetakeld. Met mijn volgende vriend, een Marokkaanse jongen, ben ik van de regen in de drop beland: ook hij mishandelde mij. In de kliniek voelde ik me eindelijk veilig en goed."

Lees ook: Ex van Helmut Lotti in afkickkliniek na mishandelingen Ex van Helmut Lotti leeft in armoede: "70 euro per week" Helmut Lotti is eigenlijk kaal

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer