"Te gepasten tijde communiceren over opvolger Leekens"

Aan de Houba de Strooperlaan blijft het maandag voorlopig windstil over een mogelijke opvolger voor Georges Leekens. "We zullen communiceren wanneer er iets te communiceren valt", verklaarde secretaris-generaal van de KBVB Steven Martens.

jatimmermans

Bondsvoorzitter François De Keersmaecker wou niet meer reageren op het plotse vertrek van Leekens, die zondag een driejarig contract bij Club Brugge tekende. "Wat gisteren is gebeurd, heeft me echt geraakt", verklaarde de preses. "Ik heb heel moeilijke momenten beleefd. Vandaag zijn we hier echter voor een persconferentie over het Waalse voetbal, die moet de aandacht krijgen die het verdient."

De boodschap van Martens was dezelfde. "We zullen communiceren wanneer er iets te communiceren valt. Ik begrijp dat jullie je werk doen, maar dat geldt ook voor ons."

Dinsdag wordt normaal gezien de selectie bekendgemaakt voor de komende twee oefenmatchen van de Rode Duivels, op 25 mei thuis tegen Montenegro en op 2 juni tegen Engeland. Of dat doorgaat en wie dat zal doen, is nog niet duidelijk.

Foto Photo News

Aangeboden door onze partners