Maak jezelf eerste date-proof

De eerste date is niet alleen zenuwslopend, je kan de rest van je verhaal met die ene perfecte man of vrouw er ook door bepalen. Wil je niet als een complete kluns overkomen? Lees dan best onderstaande tips!

mgeysmans

Restaurantje

We raden het niet aan, maar moest je tijdens je eerste date toch op restaurant gaan, eet dan ook effectief iets. Mannen vinden het niet aantrekkelijk als een vrouw wat met haar blaadje sla zit te schuifelen. Dat wil uiteraard ook weer niet zeggen, dat je als een varken in een trog moet beginnen schrokken. Alcohol laat je best achterwegen.

Complimentjes

Geef hem af en toe een gemeend complimentje. Dat moet niet bij ieder woord dat hij zegt zijn, maar een leuke opmerking over zijn kledij kan geen kwaad.

Grapjes

Niets zo fijn als een humoristisch gesprek. Een man vindt het aantrekkelijk als een vrouw grapjes kan maken, maar ook wanneer ze met zijn mopjes kan lachen. Dat betekent natuurlijk niet dat je bij iedere opmerking moet begonnen gieren en brullen.

Hoffelijk

Wees hoffelijk en stel voor om de helft van de rekening te betalen. Als hij een echte gentleman is, zal hij dit afwimpelen, anders weet je ook weer welk vlees je in de kuip hebt.

Exen en gsm's

Je begint best niet over je ex, over de problemen op je job of over jullie toekomst samen. Laat die gsm ook voor wat hij is. Je date vindt het waarschijnlijk niet zo leuk om tegen een muur of een gsm te praten.

Photo News

Niet te missen