Chiro verwacht duizenden bezoekers op Nacht v/d Hoegaarden

Francis Croes

Op zaterdag 28 april heeft, in een tentencomplex op voetbalterreinen van Kortessem VV Kapelstraat de 22ste editie plaats van de ?Nacht van de Hoegaarden, een organisatie van de jongenschiro St.-Pieter van Kortessem-centrum. Het is jaarlijks één van de grootste evenementen in de streek.

Gemiddeld zakten de voorbije tien jaar meer dan 4000 fuifgangers zakken af naar dit jongerenevenement.

De fuif met diverse optredens en D.J's heeft plaats in 3 luxueuze gevloerde tenten. In de mega main tent treden o.m. op: de Residents, the Discodons en Thierry Von der Warth.

De 30+ tent wordt zoals de traditie het wil aan het dansen gehouden door Dj Pico en dj Bunzy.

In de D&B en Dubstep tent, hosted by Junkilectrix is er ook een top line-up met o.a. Meddik B2B Toxidelic & MC Mota, Fuzzé , Audiotonic, T-Mart en Mezzr & Boulet.

De deuren gaan open om 21uur.

Er rijdt, tot het einde van de fuif, een gratis fuifbus rond die Diepenbeek, Wellen, Hoeselt, Alken, Tongeren en de Kortessemse deelgemeenten aandoet: Kaarten in voorverkoop 6 euro te verkrijgen bij de chiro en op verschillende locaties in de streek. Kaarten aan de kassa 8 euro.

De winst van de fuif wordt gebruikt voor de jaarwerking van de vereniging, dit jaar in het bijzonder voor de verhuis naar het nieuwe lokaal aan de sporthal.

Francis Croes


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio