Herfsttrends die je niet wilt missen

De nieuwste herfst- en wintercollecties werden onlangs voorgesteld. Wij waren er als de kippen bij om de nieuwste trends voor jullie te ontdekken.

mgeysmans

Bodywarmers

Goed nieuws voor mannen, want de bodywarmer maakt zijn comeback. Niet zo stijlvol? Dan heb je de nieuwste exemplaren nog niet gezien: getailleerd én uitgevoerd in de hipste kleurtjes.

Kleuren

Roestbruin/oranje, okergeel, donkergroen en -blauw zijn echte hits dit najaar.

Patches

De dandy-look voor heren wordt dit seizoen extra in de verf gezet met lederen patches op de ellebogen en knieën.

Glitters

We dachten dat het maar één seizoen trendy zou zijn, maar na een glitterige lente en zomer krijgt ook de herfst en winter een glamourkantje. Glitters, pailletten, goud en zilver blijven bijzonder hip. Ugg brengt zelfs een erg leuke variant van hun aloude botten op de markt waarbij je zelf met de pailletten en kleuren kan spelen.

Veterschoenen

Welkom terug veters! Na een trendopstoot in de lente, komen de veterschoenen ook deze herfst weer op de proppen. Gecombineerd met een plateauzool of een chunky hiel toveren ze je om tot een trendkoningin.

Bont

Bont, al dan niet in de nepvariant, blijft terugkeren. Details op je capuchon, hele bontjassen, sjaals, helmen, …. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een bontversie van.

Michelinjassen

Michelinjassen, de horror van heel wat stylisten, maken opnieuw hun opwachting. Op het trendy kleurtje na, is er overigens niets veranderd aan de jas. Ideaal voor vrouwen en mannen, die niet met hun vormen te koop willen lopen.

Ribfluweel

Flashback naar onze kindertijd dankzij de ribfluwelen broeken. Trendy gemaakt door de snit en kleurtjes, maar nog steeds voorzien van die erg specifieke look.

Photo News

Meer over herfst

Niet te missen