Veronique Cleymans is 'Moeilijkste baas van Limburg'

Het is gebeurd. Uit de talrijke inzendingen bij de website madeinlimburg.be, is de ‘moeilijkste baas’ gekozen. De ‘eer’ gaat naar Veronique Cleymans van Robert Half Accountemps/Officeteam in Hasselt.

mimeers

De bazen kregen de gelegenheid om het werk van hun management assistant te erkennen, en alles weer goed te maken met een indrukwekkend verwenpakket: een weekend Mercedes SLK Cabrio, overnachting met ontbijt, lunch en diner, uitgebreide wellness, voor 500 euro shoeshoppen, vers fruit... En een lederen bureaustoel voor de baas.

Uit de talrijke inzendingen is er één winnaar gekozen. De titel gaat naar Veronique Cleymans van Robert Half Accountemps/ Officeteam in Hasselt, en haar management assistant Anke Paesmans.

Zeven bazen, zes vrouwen

“Anke verdient de prijs dubbel en dik”, knikt Veronique Cleymans enthousiast. “Eigenlijk zijn we hier met zeven bazen, van wie zes vrouwen. Ik moet het toegeven, springen en vliegen voor zes vrouwen, dat is niet evident. Bovendien liggen onze kwaliteitseisen erg hoog, en dat maakt het nog spannender”, zegt gelegenheidsbaas Veronique Cleymans.

Ook Anke Paesmans is blij met de titel voor haar en haar bazin(nen). “Al moet ik er meteen bijzeggen dat een moeilijke baas daarom geen slechte baas is. Het wil vooral zeggen dat de eisen hier hoog liggen. En daar heb ik geen moeite mee”, zegt Anke Paesmans.

Lees vandaag meer in Het Belang van Limburg.

DC Foto SvDi


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio