Liesbeth Mievis overleden aan combinatie van drugs en onderkoeling

Liesbeth Mievis (25) uit Gingelom is wellicht om het leven gekomen door een combinatie van een overdosis drugs en onderkoeling. Haar lichaam vertoont ook een schotwonde in het been maar de autopsie toonde aan dat die wonde Liesbeth niet fataal is geworden.

fvranckx

Liesbeth Mievis werd maandag dood aangetroffen in een bos bij Dinant. De speurders gaan er vanuit dat Liesbeth Mievis ze op 28 maart is teruggekeerd naar haar ex-vriend Dirk Dries in zijn huis langs de Hekberg in Niel (Gingelom).

Mogelijk is ze daar tijdens een ruzie in het been geschoten waarna het koppel naar Dinant is gereden. Er zijn aanwijzingen dat ze daar enkele nachten hebben doorgebracht en dat de gewonde vrouw mogelijk door een combinatie van drugs en onderkoeling overleed.

Zowel op de plaats waar Mievis werd gevonden als op de plek (5 km verder) waar Dries op paasdag werd gevonden, zijn vuurwapens gevonden. Het lichaam van Mievis lag een 300-tal meter van de gestolen Citroën Berlingo. Daarin werd haar bebloede broek gevonden.

Lees ook: Vermiste Liesbeth Mievis dood teruggevonden in bos

NV Foto JCr


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio