Fruit met een boodschap

'Fruitsnacks' uit Nieuwerkerken brengt gepersonaliseerd fruit op de markt. Het Haspengouwse bedrijf staat vooral bekend voor het leveren van vers fruit op kantoor. Vanaf nu kunnen de klanten ook een logo of boodschap op hun appels en peren laten aanbrengen.

nvandeneynde

"Dit is een originele en gezonde manier om ons bedrijf te leren kennen", zegt Karel Paesmans, de zaakvoerder van Fruitsnacks. "Logofruit kan bijvoorbeeld gebruikt worden op opendeurdagen, maar het kan even goed de suikerbonen vervangen bij een geboorte. Voor ondernemingen kan het als gadget dienen om reclame te maken. Naast appels of peren kan de klant ook kiezen voor bananen, mango's, watermeloenen en andere fruitsoorten op maat."

100 procent natuurlijk

Er zijn drie manieren om een boodschap aan te brengen op het fruit. Een eerste techniek is om manueel een sticker te kleven op de schil. Wanneer de zon schijnt, komt het logo dan vanzelf tevoorschijn. Een andere methode is om de gewenste boodschap met eetbare pasta aan te brengen op de schil. Als laatste kan er ook gewerkt worden met voedselveilige stickers. Elke techniek verloopt volledig op natuurlijke wijze.

NVDE Foto Fruitsnacks


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio