Pringles etende man voorkomt gevecht in metro

In de Amerikaanse stad New York heeft een man een gevecht in een metrotoestel op een opmerkelijke manier doen stoppen. Hij zette zich tussen de vechtjassen in en bleef rustig genieten van zijn Pringles.

jatimmermans

Op het filmpje, dat gemaakt is met een gsm, is te zien hoe een man en een vrouw in het midden van een metrotoestel met elkaar slaags raken. Wanneer het uit de hand lijkt te gaan lopen, komt een andere man tussen de twee kemphanen in staan. Op zijn dode gemak eet hij van zijn Pringles, terwijl andere aanwezigen de vrouw tot bedaren brengen.

De nieuwe held van New York luidt naar de naam Charles Sonder, een 26-jarige architect uit Brooklyn, die opvallend genoeg ex-kampioen worstelen is in zijn thuisstaat Rhode Island. "Ik was iets groter dan hen", vertelde Sonder tegen CBS. "Ik dacht niet dat ze me zouden aanvallen, dus als ik tussen hen zou gaan staan, zouden ze gewoon stoppen met elkaar te slaan."

Het filmpje is intussen al bijna twee miljoen keer bekeken op de videosite Youtube. De Amerikaanse media hebben Sonder al uitgeroepen tot 'Snackman', de nieuwe held op de metro.

Bekijk hier de beelden: