Silke meest geboekte Voice-talent

Na The Voice-winnaar Glenn krijgt nu ook runner-up Silke Mastbooms een verlenging van haar platencontract. Met twintig optredens in het vooruitzicht is de Antwerpse tevens de meest gevraagde deelneemster.

drombouts

Wellicht nog voor de zomer volgt er nog een nieuwe single van Silke, die net niet de nummer 1 in de Ultratop haalde met haar eerste single Awake. Later volgt er nog een derde en het platencontract met Sony bevat ook een optie voor een langspeelplaat. "Spannend, hiermee begint mijn zangcarrière echt vorm te krijgen", brengt Silke opgetogen het nieuws van haar vernieuwde platencontract.

Bij Radio 2 gaf Silke dinsdag het startschot van haar promotournee voor Awake. Later volgt de Voice live waar Silke het podium deelt met winnaar Glenn, finalist Bert en deelnemers Stefanie en Axelle.

Maar ze geeft ook solo-optredens. Met twintig boekingen in totaal is Silke momenteel de meest gevraagde Voice-artiest. Dit komt deels door een strategische keuze van Voice-winnaar Glenn. Die treedt komende zomer ook live op maar dan enkel en alleen met een live-groep, shows met de muziek of tape of helemaal playback zijn geen optie.

HVGo

Foto Joris Bulckens