Hollywood-sterren in nieuwe clip Paul McCartney

Print
De Engelse artiest Sir Paul McCartney (69) heeft een nieuwe videoclip uitgebracht. Voor de single My Valentine strikte hij niemand minder dan Nathalie Portman en Johnny Depp.

My Valentine is de eerste single uit zijn nieuwe album 'Kisses on the Bottom', dat in februari uitkwam. Het is zijn vijftiende plaat en zijn eerste sinds 'Memory Almost Full' in 2007. In het lied wordt de ex-Beatle geassisteerd door Eric Clapton, die het gitaarwerk voor zijn rekening neemt.

In de videoclip zijn de hoofdrollen weggelegd voor acteur Johnny Depp, bekend van onder meer de 'Pirates of the Caribbean'-films, 'Blow' en 'Public Enemies', en actrice Nathalie Portman, die speelt in films als 'Black Swan' en 'V for Vendetta'. Ze voeren de tekst van het nummer uit in gebarentaal.

Eind maart stond de legendarische McCartney nog in het Sportpaleis in Antwerpen. Ook daar zong hij My Valentine, dat hij schreef voor Nancy Shevell, de vrouw waarmee hij in oktober vorig jaar trouwde.

Er werden drie versies van de videoclip gemaakt. Eén met Johnny Depp, één met Nathalie Portman en een derde met beide sterren samen.

Bekijk hier de drie clips via Youtube:

Met Nathalie Portman:

Met Johnny Depp:

Met Portman en Depp: