Lentel Wellens masseert kinderen

Print
Lentel Wellens masseert kinderen

Lentel Wellens masseert kinderen

Vanaf 29 april kunnen kinderen zich laten masseren door de vrouw van veldrenner Bart Wellens. Zij opent een wellness centrum voor kinderen in Londerzeel.
Zowel baby's als kinderen tot zestien jaar kunnen bij haar terecht voor individuele massages of yoga in de vorm van groepslessen. "Ik merk dat kinderen op jonge leeftijd vaak al onder heel wat druk staan en deze therapie biedt hen de nodige ontspanning", zegt Wellens. Volgens haar kunnen deze lessen wonderen doen.

Tijdens de groepsactiviteiten leren de kinderen elkaar ook beter kennen en vertrouwen. Op deze momenten kunnen ze tot rust komen en zichzelf zijn. "De massages voor kleine kinderen gebeuren op een spelende manier. Tijdens de yogalessen gaat de aandacht meer naar de ademhaling en lenigheid", vertelt ze. Om geen moeders buiten te sluiten, zijn ook dames welkom in Londerlelie. Voor hen is er een aanbod van massages en voetreflexologie.

Het koppel verhuist in mei naar Londerzeel. Het idee om haar eigen praktijk op te richten bestond al een tijdje. In de nieuwe woning was ook reeds een ruimte voorzien. De grote verhuis en start van de nieuwe zaak vallen ongeveer samen.

Het koppel kan niet wachten om in Londerzeel te wonen. "Het is een dorp met veel jonge gezinnen en we zullen dicht bij de school van onze dochter wonen. We kijken er naar uit", klinkt het.

JOBE

www.londerlelie.be