Wendy Van Wanten: "Die engerd met zijn handen op mij: vreselijk!"

Wendy Van Wanten houdt goede herinneringen aan haar schooltijd over. Al was er één iets dat een domper op de feestvreugde zette: de bus nemen.

mgeysmans

"Als het slecht weer was, moest ik de bus nemen naar school en dat deed ik absoluut niet graag. Aan mijn bushalte stond altijd een enge, oudere man. Hij begluurde me met zijn rare ogen, zocht oogcontact en kwam in de bus altijd met opzet dicht naast mij staan, zodat we door de drukte tijdens het rijden tegen elkaar stonden en lichamelijk contact hadden. Vreselijk! Ik voelde me daar altijd heel ongemakkelijk bij, want ik kon voelen dat hij daarvan genoot", steekt Wendy Van Wanten in TvFamilie van wal.

"Soms legde hij achteloos zijn hand op mijn hand als ik me vasthield aan de steunen. Eng allemaal. Ik kan niet zeggen dat hij echt handtastelijk was en helemaal over de schreef ging, maar het voelde toch verkeerd aan. En ik kon er niets tegen doen. Sindsdien haat ik het om de bus te nemen."

Lees ook: Wendy Van Wanten: "Dit gaat te ver" Wendy Van Wanten: "Roddels hebben diepe impact op gezin" "Dit is de vader van Wendy Van Wanten haar zoon"

Beeld: Photo News

Niet te missen