Celebs

Betty: "Al zeven maanden uit elkaar"

Print

Betty: Al zeven maanden uit elkaar

Betty heeft een nieuwe single en een nieuw lief. "De stoof is nog lang niet uit."

So Hott heet de nieuwste single van Betty. Al komt er ook een Nederlandstalige versie genaamd Heet. "Het is een speels nummer waarin mijn zwoele zangstem helemaal tot zijn recht komt. Het is me ook op het lijf geschreven, want op mijn vijfendertigste is de stoof nog lang niet uit. Er komt trouwens ook een Nederlandstalige versie van", aldus Betty in Story.

Over haar huwelijk met Bart is de blondine kort maar krachtig. "In het belang van de kinderen hebben Bart en ik beslist om geen interviews te geven, ik ga er ook nu zo weinig mogelijk over vertellen. We zijn al zeven maanden uit elkaar. Ik ben heel gelukkig, woon weer alleen en heb een nieuwe liefde. Ik zou niet weten waarom ik bij een man moet blijven voor de centen. Voor mij is ons huwelijk nu een afgesloten hoofdstuk. Als de liefde verdwenen is, is getrouwd zijn slechts een vodje papier."

"Ik heb lang nagedacht over een scheiding. Sinds mijn grootmoeder is gestorven, een jaar na de komst van Evita. Mijn verdriet was immens, want ik zag haar doodgraag. Op zo'n moment had ik een schouder nodig om op uit te huilen, maar die was er niet. Dat heeft me een ferme krak gegeven. Maar de kinderen waren nog zo klein. En Melanie zat net op een nieuwe school. In het belang van de kinderen heb ik mezelf weggecijferd."

Lees ook:
Wout Bru: "Betty probeerde me te verleiden"
Echtgenoot Betty: "Was het beu om altijd bij zatte vrouw thuis te komen"
"Betty bedriegt man met piloot in Blankenberge"

Beeld: Photo News

Niet te missen