Extra tips over verkrachting Kelly (19)

Print
Extra tips over verkrachting Kelly (19)

Extra tips over verkrachting Kelly (19)

De speurders in Turnhout en Nederland hebben opnieuw een aantal tips binnen gekregen over de verkrachting en ontvoering van de 19-jarige Kelly.
Het meisje werd op 1 januari ontvoerd in de Patriottenstraat en later in een huis in de grensstreek urenlang verkracht.

De zaak kwam eerder al op Telefacts Crime wat drie tips opleverde. De voorbije dagen kwam de reportage ook op Bureau Brabant en Opsporing Verzocht. Dat leverde twee tips op. Zowel de speurders in Turnhout als die in Nederland werken nog dagelijks aan de zaak. Ook de nieuwe tips die de voorbije dagen zijn binnengekomen, worden nagetrokken.

In het opsporingsbericht dat in Nederland verspreid is, opperen de speurders dat het huis waar Kelly verkracht is mogelijk een huurhuis is dat bijvoorbeeld voor de eindejaarsperiode door de daders werd gehuurd. Vast staat dat het huis zich in de omgeving van een snelweg in de grensstreek én in een bewoonde omgeving moet bevinden. Een van de daders is mogelijk kaal en zou tussen 25 en 30 jaar oud zijn. Hij had een scherp, hoekig gezicht met een strenge blik. De man sprak enkel Engels. Dader twee is even oud, maar steviger gebouwd. Hij heeft een rond gezicht met kortgeknipt haar. Hij sprak Nederlands.

Foto Mia Uydens

Toon Verheijen