Celebs

Herman Brusselmans over ex: "Zij blijft tot het einde der tijden de vrouw van mijn leven"

Print

Herman Brusselmans over ex: Zij blijft tot het einde der tijden de vrouw van mijn leven

Herman Brusselmans heeft een nieuw boek klaar. 'Watervrees tijdens een verdrinking' gaat over de liefde, en hoe die plots weg kan vallen. "Het absolute dieptepunt was het moment waarop mijn geliefde zei: 'Ik ben beklemd en ik wil weg'."

Iedereen ten huize Herman Brusselmans is aangedaan door het nieuwe boek. "Tuurlijk vindt Tania het erg dat ze van haar voetstuk is getuimeld. Toen ze het boek gelezen had, heb ik haar moeten troosten. Ook de hond lijdt eronder. Hij heeft er een kale stressvlek van gekregen. Zijn haar is intussen gelukkig weer aan het doorkomen. Hij is het meest op zijn gemak als hij bij ons tweetjes is. Als we samen gaan eten of gaan aperitieven", steekt Brusselmans van wal in een krant van De Persgroep.

"Het absolute dieptepunt was toen mijn geliefde zei: ik ben beklemd en ik wil weg. Ik voelde de grond onder mijn voeten wegzakken. Nadien zijn er nog zware momenten geweest, hoor. Ik ben nu veel meer alleen dan vroeger, ik leef nog altijd 's nachts, maar vroeger was Tania hier ook. En dan lag ze in bed en was er iemand in huis. Dat voelde stukken beter. Er zijn nachten geweest dat ik het allemaal zwart inzag. Maar het went. Ik schrijf gewoon nog meer. Ik ben nooit een hysterische panikeur geweest, ik probeer net te relativeren. Door mezelf te vergelijken met mensen die nog slechter af zijn, dat helpt. Ik heb in die twee jaar sinds de breuk nog geen enkele vlinder voor een ander gevoeld. Tania zal tot het einde der tijden de vrouw van mijn leven zijn. En ik ben de man van haar leven."

Beeld: Photo News

Niet te missen