Geen Vlaamse 'Oh Oh Cherso': "2BE heeft schrik gekregen"

Print
Geen Vlaamse 'Oh Oh Cherso': "2BE heeft schrik gekregen"

Geen Vlaamse 'Oh Oh Cherso': 2BE heeft schrik gekregen

2BE heeft dinsdagavond officieel meegedeeld dat het programma ‘Oh Oh Cherso’ niet meer zal uitgezonden worden. In een kort persbericht klinkt het dat het programma niet bij het profiel van de zender past. De acht Limburgers die centraal zouden staan in de reeks zijn “ontzettend teleurgesteld”.

Lees ook: 'Oh Oh Cherso' definitief afgevoerd

'Oh Oh Cherso’ werd gemaakt naar het populaire Nederlandse voorbeeld, waarin feesten, drank en bedprestaties centraal stonden. Voor de opnames van de Vlaamse versie trokken acht Limburgse jongeren op feestvakantie naar de Griekse stad Chersonissos. Zij werden gisteren samengeroepen in het Carbon Hotel in Genk, waar ze het nieuws te horen kregen.

Humo

“Het is verschrikkelijk”, zegt Nader Annab, bijnaam King Abusex (foto: tweede van links), in Het Belang van Limburg. “Ik heb mijn job zelfs opgezegd om te kunnen meedoen. We hebben 21 leuke dagen beleefd. Maar als je dan uiteindelijk moet vernemen dat al die opnames voor niets zijn geweest dan doet dat pijn.”

Volgens Annab was er geen reden om de reeks af te voeren. “Neen, zo extravagant was het daar helemaal niet. Maar blijkbaar is bij de productiemakers de angst ontstaan dat de reeks te negatief zou overkomen. Zeker na die reeks in Humo over dit soort soaps.

De casting tape die via internet te zien was had al meer dan 400.000 hits. De uitzending zou naar schatting meer dan één miljoen kijkers halen.”

CN/ToVe
Foto 2BE