Nieuw Vlaams muziekprogramma op komst

Print
Nieuw Vlaams muziekprogramma op komst

Nieuw Vlaams muziekprogramma op komst

Anne, de digitale muziekzender die gratis exclusief bij BelgacomTV te bekijken is, presenteert trots het gloednieuwe programma ‘Café Vlaanderen’. Een muziekshow die binnenkort één keer per maand op het anne scherm te zien zal zijn.

Vanuit de Antwerpse Café Local presenteert Gene Thomas (foto) de hits van het moment, aangevuld met de tijdloze klassiekers die iedereen nog eens terug wil horen. Gene Thomas: “Ik hou van dit nieuwe concept. We gaan elke artiest voorzien van mooi beeldmateriaal. De afstand tussen de artiest en de fans wordt superklein’. I love it!”

Backstageman

Udo krijgt z’n eigen cameraploeg en wordt de backstageman die tussen de nummers door verslag uitbrengt vanuit de backstage. Udo: "Ik ben een Anne-fan van het eerste uur en net als de zender draag ik de Vlaamse muziek een warm hart toe. De backstage is al enkele jaren mijn tweede habitat en cameraschuw ben ik ook al niet. Echt iets voor mij dus. Laat dat 'Café Vlaanderen' maar komen want ik heb er zin in!"

Het programma is elke eerste zondag van de maand bij Anne te bekijken, en uiteraard worden alle losse nummers opgenomen in de playlist van de digitale zender Anne.

ToVe
Foto LM