K3 kaapt Sportpaleis

Print
K3 kaapt Sportpaleis

K3 kaapt Sportpaleis

Met een vliegend piratenschip als spectaculair hoogtepunt kaapte K3 in het Sportpaleis een weekend lang het hart van duizenden kinderen.

"Hier hebben we zó hard naar uitgekeken", glunderde Karen aan het begin van de show en de reactie maakte duidelijk dat het publiek daar net zo over dacht. De drie goudkipjes van Studio 100 verwenden de fans tijdens hun vlekkeloze en goed geoliede meezingshow met een vuurwerk aan hits. Klassiekers als Mama Se en Oya Lele klonken mee uit duizenden kelen, terwijl alle handen mee de lucht in gingen tijdens Heya Mama.

Het absolute hoogtepunt was natuurlijk het veelbesproken luchtpiratenschip, dat met de meisjes aan boord door het hele Sportpaleis vloog. De kleintjes wisten even niet meer of ze moesten zwaaien, zingen of met open mond toekijken. Of alle drie tegelijk.

Meteen werd duidelijk waar het kleine grut zondagnacht over gedroomd heeft en misschien de meisjes van K3 zelf ook wel. "Het is onmogelijk te beschrijven hoe het voelt om in het Sportpaleis te staan", genoot Kristel na.

GUY VAN VLIET

Foto Sarah Van den Elsken