Café Costume stopt Michaël R. Roskam in Oscarsmoking

Print
Café Costume stopt Michaël R. Roskam in Oscarsmoking

Café Costume stopt Michaël R. Roskam in Oscarsmoking

Vandaag wordt in Hollywood de rode loper uitgerold voor de deuren van het Kodak Theatre. Het wordt Café Costume - het trendy, betaalbare pak-à-la-cartelabel van designer Bruno Van Gils - die Oscar Nominee Michaël R. Roskam zondag in een net pak zal steken voor zijn moment de gloire op die rode loper.

"We zijn héél fier met Michaël als onze nieuwste ambassadeur", klinkt het vanuit de Brusselse vestiging van het modehuis.

Roskam bestelde voor de eerste echt grote première van 'Rundskop' al een pak van Café Costume en werd na zijn Oscarnominatie meteen gebeld door de designers.

Normaal duurt het maken van een smoking zo'n vier weken. Voor Michaël hebben we de klus echter in drie weken geklaard. Uiteindelijk heeft producer Bart Van Langendonck zijn suit naar L.A. meegenomen", aldus Tatjana Culumarevic van Café Costume.

Met Roskam is Van Gils overigens niet aan zijn proefstuk toe. Onder meer Soulwax, de muzikanten van Lady Linn en de tachtig muzikanten van het Brussels Philharmonic, die de soundtrack van Oscarfavoriet 'The Artist' hebben ingespeeld, behoren tot het cliëntele van zijn modehuis.

RoRo
Foto CJ