thumbnail: null
thumbnail: null

Barbara Gandolfi zet parenclub op stelten

Barbara Gandolfi is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Zelfs voor haar eigen (stief)familie is de vrouw keihard. Zo viel ze binnen in een parenclub, die mede uitgebaat wordt door haar stiefvader "omdat die haar nog geld verschuldigd is".

mgeysmans

Samen met enkele zware mannen trok Gandolfi naar 't Wit Kasteel in Kortrijk om keukenmateriaal in een verhuiswagen te sjouwen. Het kwam tot een ernstige aanvaring tussen Gandolfi en haar stiefvader Danny Schacht. Volgens Gandolfi zou de man bij haar nog 200.000 euro schulden hebben en materiaal uit haar parenclub Le Privilège in Ronse hebben gestolen. Gandolfi diende daarvoor eerder al een klacht in wegens diefstal, verduistering en misbruik van vertrouwen. De politie moest bij de inval van Gandolfi tussenbeide komen om de gemoederen te bedaren.

"Er klopt niets van wat ze me ten laste legt, ik voel me bedrogen door mijn stiefdochter", liet Schacht optekenen in een krant van De Persgroep. De zaak wordt binnenkort besproken met behulp van advocaten.

Beeld: Photo News