Meisje van 17 ontvoerd en verkracht

Een meisje van 17 jaar uit de Noorderkempen is eind augustus 2011 ontvoerd en verkracht in Vosselaar.

Toon Verheijen

De feiten raakten nu pas bekend omdat bij het slachtoffer veel terug naar boven kwam nadat ze het verhaal van de 19-jarige Kelly uit Turnhout had gelezen. Dat meisje werd op nieuwjaarsdag ontvoerd in het centrum van Turnhout en werd in een huis in de buurt van Eindhoven verkracht.

Het meisje in Vosselaar werd na een nachtje stappen in discotheek Desire omstreeks 4 uur overmeesterd door twee mannen in de buurt van de Molenstraat in Vosselaar. Ze werd in een auto gesleurd en daarna meegenomen naar een garage vermoedelijk ergens in de buurt.

Daar werd ze door drie mannen verkracht en vastgebonden. Toen de mannen even weg waren, slaagde ze erin zich los te maken en te vluchten. In het centrum van Vosselaar stuikte ze in elkaar en werd ze opgevangen door een groepje jongeren dat haar had zien in elkaar stuiken.

Later bleek het meisje een zware dosis van een 'verkrachtingsdrugs' te hebben gekregen. Op haar lichaam zijn DNA-sporen gevonden van drie mannen. De politie deed destijds een buurtonderzoek, maar dat leverde niets op. Tot dusver zijn er geen verdachten opgepakt.

Lees zaterdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - Gazet van de Kempen.

Toon Verheijen

Foto Mia Uydens

Meer over Vosselaar