thumbnail: null
thumbnail: null

Heather Locklear in ziekenhuis wegens cocktailmix

Heather Locklear (50) die bekend is van 'Melrose Place' ligt in het ziekenhuis in Los Angeles. Ze zou een gevaarlijke mix van alcohol en medicatie ingenomen hebben. De oorzaak is niet ver te zoeken: de actrice zou lijden onder haar huwelijk dat misgelopen is met Jack Wagner.

avanderfeesten

Ze zou nog wel bij bewustzijn zijn geweest toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Momenteel is ze in het ziekenhuis voor een geneeskundig onderzoek. "Het ziekenhuispersoneel houdt haar nu in de gaten", aldus een politiewoordvoerder in People.

Recentelijk verbrak Locklear haar verloving met Jack Wagner. Al in de reeks 'Melrose Place' vormde ze een koppel met Wagner. De twee hadden vier jaar een knipperlichtrelatie. Vorig jaar in augustus besloten ze toch te trouwen maar al in november bliezen ze deze plannen af.

De actrice is al meermaals getrouwd geweest: met de drummer van Motley Crue, met Tommy Lee en met Richie Sambora, de gitarist van Bon Jovi. Met Sambora heeft ze een dochter van dertien, Ava Elizabeth. In 2007 zijn ze uit elkaar gegaan.

De carrière van Locklear is al lang niet meer wat het geweest is. In 2009 is nog eens geprobeerd om 'Melrose Place' opnieuw leven in te blazen met Locklear als de femme fatale Amanda Woodward. Helaas geraakte dit project niet van de grond. Ze speelde ook in 'TJ Hooker', 'Dynasty' en 'Spin City'.