Zware vechtpartij in Aarschot levert drie gewonden en anabolica op

Print
Zware vechtpartij in Aarschot levert drie gewonden en anabolica op

Zware vechtpartij in Aarschot levert drie gewonden en anabolica op

Bij een zware vechtpartij in Aarschot zijn dinsdagavond drie mensen gewond geraakt. Bij de daaropvolgende huiszoeking bij één van de twintigers die bij de vechtpartij betrokken was, vonden speurders een wapenstok en een hoeveelheid anabolen. Het parket van Leuven opende een gerechtelijk onderzoek.

Een aanslepende ruzie tussen rivalen ontaardde dinsdag omstreeks 21 uur in een zware vechtpartij in een café in Aarschot. Een 21-jarige man uit Begijnendijk perste al een tijdje de ex-vriend van zijn nieuwe vriendin af en bedreigde hem. De twee jongemannen wilden de zaak dinsdag uitpraten op café.

De man uit Begijnendijk liet echter al gauw zijn vuisten spreken. Het 26-jarige slachtoffer en een vriend die tussenbeide kwam, werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Zij werden tijdelijk arbeidsongeschikt verklaard. Het vriendinnetje van de dader deelde ook in de klappen.

Bij een huiszoeking op het adres van de 21-jarige dader in Begijnendijk trof de politie een wapenstok en een hoeveelheid anabolen aan. Het parket van Leuven vorderde een onderzoeksrechter tegen de man, die verdacht wordt van afpersing, het toedienen van opzettelijke slagen en verwondingen, inbreuken tegen de wapenwetgeving en inbreuken tegen de humane dopingwetgeving.

Belga