thumbnail: null
thumbnail: null

Echtgenote Mike Verstraeten keert terug: "Hij heeft me zwanger gemaakt"

Mike Verstraeten kwam onlangs in opspraak door huiselijk geweld. Zijn echtgenote Dorine vluchtte zelfs weg van de ex-voetballer en ging weer naar thuisland Kenia. Volgens Dag Allemaal is het koppel weer samen. "Mike heeft me zwanger gemaakt", klinkt het.

jlenaerts

De 44-jarige Verstraeten stapte nog geen drie maanden geleden in het huwelijksbootje met de Keniaanse Dorine. De 26-jarige dame vertelt in het weekblad hoe het sprookjeshuwelijk al snel veranderde in een nachtmerrie. Zo zou ze regelmatig mishandeld geweest zijn. De ex-profvoetballer sloot haar zelfs op in de kelder en greep haar naar de keel in een Leuvens café. De situatie werd zo erg dat de vrouw weer naar Nairobi vluchtte.

Mike Verstraeten ontkent de caféruzie in Dag Allemaal. Volgens hem zouden de geruchten veroorzaakt zijn door een dubbelganger. De plooien lijken inmiddels weer gladgestreken. Het weekblad kreeg een bericht van Dorine uit Kenia. "Mike heeft me zwanger gemaakt", stuurde ze. Ze laat ook weten dat ze haar huwelijk nog een allerlaatste kans geeft. "Please, wens me sterkte", besluit de dame.

Lees ook op vief.be: Gelukkiger in een slecht huwelijk dan eruit gescheiden Kersverse bruid Mike Verstraeten op de vlucht na huiselijk geweld

Beeld: Photonews

Aangeboden door onze partners