thumbnail: null
thumbnail: null

Evi Hanssen breekt met Fred Di Bono

Evi Hanssen (33) heeft via de persdienst van vtm het bericht de wereld ingestuurd dat haar huwelijk met de Tongerse rocker Fred Di Bono (33) over is. De reden van de breuk is niet bekend. Het nieuws komt totaal onverwacht. Het klinkt dat beiden ‘voortaan hun eigen pad willen bewandelen’. Verder commentaar willen ze niet geven.

verlinden yolande

De presentatrice van ‘Expeditie Robinson’ en ‘Een Rijker Leven’ trouwde in september 2005 met de frontman van de Belgische formatie Silverene, die inmiddels op een laag pitje staat. Ze richtten samen het productiehuis Bonhanssa op. Di Bono heeft ook een eigen mediabedrijf, Content Cowboys. Het koppel heeft twee kinderen. Zoontjes Scout en Mac zijn ondertussen bijna drie en één jaar.

Hanssen en Di Bono liepen mekaar voor het eerst tegen het lijf in 2002 bij de muziekzender TMF waar ze allebei werkten. Hanssen vertelde daar ooit over dat ze er aanvankelijk een onenightstand van wilden maken, maar al gauw waren de twee smoorverliefd.

Maar begin deze maand vertelde Evi in Goedele dat de eerste vijf jaar van hun relatie geen lachertje waren. “Het is héél moeizaam gegaan. Echt niet oké. We waren allebei onszelf nog aan het ontplooien en ontdekken. Dat heeft vijf jaar geduurd. Vijf jaar vechten. Sinds drie jaar gaat het beter.”