Bicky Crisp wordt chipssmaak van 2012

Print

Bicky Crisp wordt chipssmaak van 2012

De nieuwe chipssmaak van Lay's is bekend. De limited edition voor 2012 wordt de Bicky Crisp van de Hasseltse kleuterjuf Klara De Wilde.

De Hasseltse Klara De Wilde (26) en Karin Luyckx (38) uit Erembodegem werden op 22 september 2011 onthuld als de finalisten van de Lay’s ‘Maak Je Smaak’-wedstrijd. Acht weken lang voerden ze campagne om iedereen te overtuigen voor hun smaak te stemmen: Bicky Crisp of de Indian Curry Style.

De winnaar is nu bekend: Klara De Wilde en haar Bicky Crisp chips. Van de in totaal 134.581 uitgebrachte stemmen, gingen er maar liefst 91.299 (of 67,8%) naar de winnaar.

De Wilde vindt ‘haar’ smaak vanaf februari 2012 in de winkel. Bovendien wint ze 25.000 euro én krijgt ze 1 procent van de omzet van haar Lay’s Limited Edition Bicky Crisp, gedurende maximaal 1 jaar.

"Ik ben superblij dat mijn smaak als Limited Edition in de winkels gaat liggen. De voorbije acht weken waren zo leuk door het vele campagnevoeren. Ik heb overal waar ik kwam in België echt veel steun gekregen", vertelt De Wilde. En wat gaat ze met haar 25.000 euro en 1% van de omzet doen? "Ik heb twee jaar in Kenia ontwikkelingshulp gedaan en heb mijn hart er echt verloren. Naast sparen, mezelf wat verwennen, ga ik nu op zoek naar een project of een schooltje in Afrika dat ik kan steunen."