thumbnail: null
thumbnail: null

"Boezem van Sabine Hagedoren in de verf gezet"

Elke week is er in ‘Tegen De Sterren Op’ een gast-imitator. “Imiteren was nieuw voor mij”, zegt zangeres, actrice en comédienne Tine Embrechts. “In de zomer zat ik in ‘Villa Vanthilt’ in de uitzending waarin Nathalie Meskens centrale gaste was. Sindsdien zijn we vriendinnen en gaan we samen koffies drinken. En toen vroegen de bazen van DED’s It: ‘Zou het niet leuk zijn als je eens meedeed in ‘Tegen de Sterren Op’?’ Ik was er wat bezorgd over: ga ik dat kunnen? Een vaste formule voor imiteren bestaat er niet. Iedereen doet het op zijn manier.”

wverhaert

“Ik heb er al lang van gedroomd om eens weervrouw te mogen spelen. Die blue key met die landkaarten, het leek me interessant om dat eens uit te proberen. Bovendien is Sabine Hagedoren de weervrouw waar ik de meeste sympathie voor heb. Toen ik het voorstelde, wist ik niet dat Chris Van Espen al bezig was met Frank Deboosere. Ik heb allerlei weerberichten van Sabine zitten te bekijken maar kon haar niet op uitgesproken tics betrappen."

"We hebben natuurlijk haar prachtige boezem wat in de verf gezet en ik heb mijn best gedaan om haar stem vast te krijgen. Met kleurlenzen en een pruik kom ik qua uiterlijk in ieder geval al in haar buurt. Ik heb Sabine na een feestje op de VRT verteld dat ik haar nadoe. Ik weet niet of ze er echt blij mee is. Het was in ieder geval niet de bedoeling haar erdoor te sleuren.”

Lees ook: Tine Embrechts: "Op straat nageroepen voor pompbaksmoel en Raymond van het Groenewoud" Tine Embrechts heeft spijt van Uplace Tine Embrechts: "Gastjes van 16 roepen me na: hé sexy beest"

Beeld: VTM
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer