Nicole & Hugo hernieuwen trouwgelofte

Nicole & Hugo hebben vanmorgen hun trouwgelofte hernieuwd. Het onafscheidelijke koppel deed dat in het Vlaams Parlement, onder het goedkeurend oog van Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans.

pirombouts

Zaterdag stond er in het Vlaams Parlement een 'Feest van de jarigen' op de agenda, een verjaardagsfeest voor 300 Vlamingen die op 7 december 40, 30, 20, 10 of 1 jaar worden. Nicole & Hugo zorgden voor de muzikale omkadering, want zij vierden vorige week hun 40ste huwelijksverjaardag. Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans zorgde voor een stunt en vroeg of Nicole & Hugo het niet zagen zitten om hun trouwbelofte opnieuw af te leggen.

"Tegenwoordig is dat modern en hernieuwt iedereen zijn trouwgelofte wel eens", sprak Peumans. Veel moeite om Nicole & Hugo te overtuigen was niet nodig. Ze zeiden, net als 40 jaar geleden, meteen en volmondig ja tegen elkaar. De ringen werden ook gewisseld en opnieuw aangedaan.

Radio 2

Christel Van Dyck en Luk Alloo waren getuige van het heuglijke moment, dat werd onthaald op luid applaus van de aanwezigen in het halfrond. Het moment werd vereeuwigd tijdens de live-uitzending van het Radio 2-programma 'En nu serieus', dat u hier kan herbeluisteren.