Quick Houthalen opent op 22 november

Print
Quick Houthalen opent op 22 november

Quick Houthalen opent op 22 november

Houthalen-Helchteren -

Quick Restaurants heropent op 22 november zijn restaurant in Houthalen, recht tegenover de plaatselijke McDonald's. Dit 85ste Quick-restaurant in België, gelegen langs de Grote Baan in Houthalen, kreeg een grondige opknapbeurt en biedt nu 167 zitplaatsen aan.


Het gebouw waar jaren geleden een Quick-restaurant gevestigd was, onderging een volledige renovatie.
In 2002 besloot Quick om het restaurant in Houthalen te sluiten. “Geen eenvoudige maar een toen noodzakelijke beslissing”, stelt Rudy Hulsman, Algemeen Directeur Quick Belux. “Sinds enkele jaren is Quick opnieuw aan het uitbreiden. Toen bleek dat het pand in Houthalen leeg stond, hebben we de plannen voor een heropening bekeken. Het pand heeft een uitstekende ligging en we zijn dan ook verheugd dat na bijna tien jaar Quick opnieuw zijn deuren opent in Houthalen”.
Dankzij dit nieuwe Quick-restaurant worden 27 banen gecreëerd. Het Quick-restaurant in Houthalen is open van zondag tot donderdag van 11u00 tot 23u00. Op vrijdag en zaterdag kan je er van 11u00 tot 03u00 terecht voor een lekkere hamburger. Franchisenemer is Heidi Hamerijckx.
Met de heropening is het kruispunt langs de Grote Baan weer 'Hamburger Hill'.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio