Liberaal boegbeeld uit Tongeren vermoord door echtgenoot

Print
Liberaal boegbeeld uit Tongeren vermoord door echtgenoot

Liberaal boegbeeld uit Tongeren vermoord door echtgenoot

Tongeren - Marina Nulens, de 51-jarige voorzitster van de Liberale Vrouwen Tongeren, is in de nacht van zaterdag op zondag door haar 56-jarige man V.S. om het leven gebracht in hun woning aan de Kerkstraat in Koninksem. De man probeerde vervolgens zelfmoord te plegen. Dat is niet gelukt.

V.S. wurgde Nulens, die daarbij om het leven kwam. Vervolgens probeerde de dader zelfmoord te plegen maar dat mislukte. Hij werd bewusteloos aangetroffen. De man is gearresteerd en werd overgebracht naar het Vesaliusziekenhuis in Tongeren. Hij kon nog niet verhoord worden. Dat maakte het parket van Tongeren zondag bekend.

Motief onbekend

De zoon van het echtpaar verwittigde de politie- en hulpdiensten. Het is onduidelijk waarom de man zijn vrouw om het leven heeft gebracht. De man en de vrouw waren niet gekend bij de politiediensten omwille van mogelijke echtelijke moeilijkheden.

Het parket van Tongeren en de onderzoeksrechter hebben zondagmorgen al een afstapping gedaan op de plaats van de feiten. "We moeten afwachten of de man zondag in de loop van de dag in staat is om verhoord te worden en met het oog op het afleveren van een aanhoudingsmandaat. We moeten nog de toxicologische onderzoeken afwachten", aldus de Tongerse parketmagistrate Carine Buckens.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio