Politie zoekt getuigen van aanranding 16-jarig meisje

De recherche van de lokale politie van de zone Neteland is op zoek naar mogelijke getuigen van de aanranding van een 16-jarig meisje in Vorselaar zaterdagavond.

drombouts

Het meisje werd omstreeks 20.30u op de Proosthoevebaan door een onbekende man van haar fiets de gracht in geduwd en aangerand.

De man sloeg toe op een twintigtal meter voor de afslag van de Proosthoevebaan naar Vispluk. Hij betastte het meisje, maar moest de vlucht nemen toen een auto de straat indraaide. De politie hoopt dan ook dat de bestuurder van die wagen iets heeft gezien. Ook een fietser die iets voordien op de hoek van de Proosthoevebaan met Sassenhout stond, wordt opgeroepen zich kenbaar te maken.

De aanrander droeg een donkerkleurige jas en vermoedelijk een muts of bivakmuts. Aan zijn linkerhand had hij een handschoen aan. Het meisje zelf droeg een fluo hesje. Daar het donker was, kon ze niet zien waarheen de man vluchtte.

Het meisje verwittigde zelf de politie. Die roept nu alle getuigen op die duidelijkheid kunnen brengen over de feiten en de identiteit van de man. Zij kunnen terecht op het gratis nummer 0800/94014 of op het onthaal van de lokale politie van de zone Neteland aan de Molenvest te Herentals.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer