Pukkelpop deelt met tegenzin drank- en eetbonnen uit

Vanaf vandaag vergoedt de Pukkelpoporganisatie de gedupeerde festivalgangers met drank- en eetbonnen. De bonnen worden per mail aangeboden. De organisatie benadrukt dat het effectief aanvragen van de bonnen een financiële aderlating voor het festival betekent.

pneirinckx

In de mail wordt ook nog eens gezegd waarom de gedupeerden niet met geld vergoed kunnen worden: er is sprake van overmacht en de inkomsten zijn allemaal, te goeder trouw, besteed aan de vele kosten verbonden met het festival.

Via de mail kunnen 'geïnteresseerden' verder klikken naar een site om hun bonnen te bestellen. Dat gebeurt in verschillende stappen, en bij vrijwel elke stap worden de aanvragers herinnerd aan de financiële gevolgen daarvan. De bezoekers wordt gevraagd of ze hun tickets (gedeeltelijk) willen opnemen of dat ze de bonnen niet wensen op te nemen om zo het voortbestaan van Pukkelpop te ondersteunen. In een volgende stap moet men kiezen om de bonnen voor één editie te nemen, of om ze te spreiden over verschillende edities. "De keuze is volledig aan jou, maar we kunnen je steun de volgende jaren heel hard gebruiken", klinkt het in de mail.

Foto: Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer