Domein Kiewit pakt uit met Pr8-dag en Bosproevertjestocht

Print
Domein Kiewit pakt uit met Pr8-dag en Bosproevertjestocht

Domein Kiewit pakt uit met Pr8-dag en Bosproevertjestocht

Hasselt -

Domein Kiewit kàondigt twee nieuwtjes aan die beide te maken hebben met "biodiversiteit die je kan proeven" en de "Week van het Bos".

Bosproevertjestocht

Zondag 2 oktober organiseert Domein Keiwit de 2de editie van de Bosproevertjestocht.

Weet jij welk lekkers een bos allemaal verstopt? Tijdens de culinaire bosproevertjestocht stap je van knapperig gekonfijte walnoten, een stevige mispellikeur en sleedoorngelei naar vitaminerijke vlierbessensiroop. Aan verschillende haltes langs de bospaden op het domein , proef je dus hapjes boordevol ingrediënten van bomen en struiken. Inschrijven voor deze tocht is niet nodig.

Dezelfde dag kan je ook gratis een paddenstoelenwandeling maken die begeleid wordt door een natuurgids. Daarvoor met je dan weer wel inschrijven via 011 21 08 49 of een mail naar kiewit@hasselt.be. Je kan kiezen uit twee groepen: ééntje die start om 14u, de andere om 15.30 uur. Wij werken hier wel met beperkte groepen, dus wees er tijdig bij.

Pr8-dag

Uit dankbaarheid voor hun bijdrage aan Hasselt als “Bloemenstad” nodigen wij al onze bloemenliefhebbers uit op onze PR8-dag (het vroegere bloemenfeest). Deze PR8-dag gaat door samen met de Bosproevertjestocht, dus ook zondag 2 oktober - op het Domein Kiewit - aan de bijenhal. Het programma voorziet animatie voor groot en klein met o.a. een optreden van Tom en Elke! Elke bloemenliefhebber krijgt, na afgifte van de bon uit de Nieuwe Hasselaar die eind september verschijnt, een bloemetje aangeboden.

Meer info: Domein Kiewit - 011 21 08 49 - kiewit@hasselt.be

INGESTUURD DOOR Marleen Ritzen

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio