Elise Steegmans is jobstudent van het jaar

Print
Elise Steegmans is jobstudent van het jaar

Elise Steegmans is jobstudent van het jaar

Hasselt - De 20-jarige Elise Steegmans uit Kortessem is de Limburgse jobstudente van 2011. Ze werd bij ondernemersorganisatie Unizo voorgedragen door haar baas, Kevin Hensen, uitbater van het Texaco servicestation aan de Kempische Steenweg in Hasselt.

“Ik studeer derde jaar toerisme aan de Xios Hogeschool”, vertelt Elise. “Ik heb afgelopen zomer hier vier weken gewerkt en dat was heel leuk. Van broodjesbar tot kassa, de winkel in orde zetten, alles heb ik gedaan. Waarom ik ‘jobstudente van het jaar’ geworden ben? Ik ben van mezelf nogal enthousiast, lach altijd en zet me echt wel in.”

“Een jobstudent moet meer dan alleen maar denken aan de centjes die je zal verdienen”, vindt haar werkgever Kevin Hensen. “Dat was bij Elise zeker het geval. Ze was elke dag een kwartier te vroeg hier en ging meteen aan de slag. Na één week kon Elise perfect alleen in de zaak staan.”

“Daarom ook mag ze, als ze dat wil, hier na haar studies meteen aan de slag. We gaan alvast ook op zondag open zijn en die dagen komt zij hier werken.”

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio