thumbnail: null
thumbnail: null

"Anne De Baetzelier vond het zelfs niet nodig haar uitwerpselen op te ruimen"

Deborah Ostrega kan het niet zo goed vinden met Anne De Baetzelier in Expeditie Robinson. "Anne zit verdomme de hele dag met haar reet in de zee."

mgeysmans

"Ik kan heel veel verdragen. Maar zodra iemand het begint uit te hangen, hang ik het ook uit. En dan heb ik me nog fel ingehouden, want het is nooit tot een handgemeen gekomen. Spijtig genoeg. Vechten had misschien wel deugd gedaan", vertelt Ostrega in een krant van De Persgroep.

"Anne is een hypocriet mens. Zodra ze een camera ziet komen, verandert ze. Er was in Kamp Zuid één iemand die zich bezighield met het eten en koken, en dat was absoluut niet zij. Maar als er gefilmd werd, nam ze een lepel en begon ze in de pot te roeren. Anne was nergens goed in. Achteraf zei ze dat ik niet genoeg Robinson was. Terwijl zij dacht dat ze dat wel was, omdat ze met haar luie reet in het water ging staan met een stukske geïmproviseerde vislijn waarvan de dobber zelfs niet boven water kwam. Ze heeft ons het bloed van onder de nagels gehaald"

Anne zou Deborah dan weer verweten hebben voortdurend met de borsten bloot rond te lopen. "Vertelde zij dan ook dat ze te pas en te onpas overal haar behoeften ging doen, dat vervolgens niet opruimde waardoor velen met hun voeten daarin hebben gestaan? Ze vond het niet eens de moeite om haar uitwerpselen te bedekken met blaadjes."

Beeld: Photonews