Maak kennis met Limburgse hoofdfiguren 'Oh Oh Cherso'

Print
Wendy, Tatiana, Martijn, Nader, Shirley, Barbara, Sanny en Dietger: dat zijn de acht Limburgers die dit najaar de hoofdrol zullen spelen in de Vlaamse versie van ‘Oh Oh Cherso’.

In Nederland zijn er al twee reeksen van het populaire programma op het scherm geweest - de tweede was een wintereditie in Tirol. Een derde seizoen is voor binnenkort.

Feesten, drank en bedprestaties staan centraal in de Griekse badplaats Chersonissos en de hoofdpersonages blinken niet altijd uit in goede manieren en fijnzinnigheid. Tegenstanders vinden het programma laag-bij-de-gronds en marginaal, maar fans lachen zich een breuk met de avonturen Barbie, Sterretje, Sniper en co.

"Toevallig Limburgers"

Of de Limburgers voor even spraakmakende tv zullen zorgen als hun Nederlandse collega’s zal dit najaar moeten blijken. Met hun bijnamen - onmisbaar in ‘Oh Oh Cherso’ - lijkt het wel snor te zitten. Zo gaat Sanny Knoops door het leven als "Beest", laat Nader Annab zich graag "King Abusex" noemen en heeft Martijn Verlinden zichzelf "El Tino Loco" gedoopt.

Getuige dit YouTube-filmpje van de Neerpeltenaar:

2BE wil nog niet veel kwijt over de Vlaamse ‘Oh Oh Cherso’. Wellicht komt de reeks tegen de jaarwisseling op het scherm, maar een exacte startdatum is er nog niet.

Dat het allemaal Limburgers zijn die deze zomer drie weken gevolgd werden in Chersonissos, is volgens 2BE puur toeval. “Het productiehuis was op zoek naar een goede, hechte groep en die hebben ze gevonden in Limburg."

U ontdekt de deelnemers van de Vlaamse versie van 'Oh Oh Cherso' vandaag in Het Belang van Limburg.

Lees ook: Vlaamse 'Oh Oh Cherso' met 8 Limburgers binnenkort op 2BE.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio