Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Plezir zet Di Rupo en De Wever samen in bad (video)

"Wat als Plezir de oplossing voor België was?" Onder die slogan heeft het biermerk een reclamespotje gelanceerd waarin Elio Di Rupo het bad in duikt waar Bart De Wever glimlachend - maar met pak aan - zit te wachten. Plezir is een biertje dat enkele maanden geleden gelanceerd werd.

ghouben

Di Rupo staat in het clipje voor de spiegel, ontkleedt zich - behalve zijn strikje natuurlijk - en krijgt een flesje Plezir tegen de voeten gerold. Het komt van Bart De Wever die in een bad met ijskoud water en flesjes bier zit.

Uiteindelijk klinken beide acteurs - de gelijkenis is niet helemaal overtuigend - met de flesjes in bad. Plezir, een klant van brouwerij Sint-Jozef uit Opitter (Bree), is gelanceerd als een "lifestyle, unisex bier met een vrolijke toets".

Het biertje werd ontworpen door broer en zus Pedro en Dorothee Pereira uit Lier. Zij kozen voor brouwerij Sint-Jozef om de vier versies van Plezir te brouwen.