Partizan-coach Stanojevic: "Genk staat verder dan wij"

De 3-1 tegen Lyon en de zege in de Supercup bevestigden voor Partizan-coach Aleksandar Stanojevic het beeld dat hij al had van KRC Genk. “Genk zag alleen zijn keeper (Courtois) en Afrikaanse verdediger (Matoukou) vertrekken. Zij werden dan nog eens vervangen door spelers die er al waren. Het team is goed op mekaar ingespeeld. Daarom staan ze al een stuk verder dan wij.”

fvranckx

Stanojevic is nog steeds op zoek naar het evenwicht in zijn team. Vooral zijn defensie baart hem zorgen. “Probleem is dat het nu wel echt heel vroeg dag wordt. We missen niet alleen automatismen maar ook een leider, zoals Krstajic dat vorig jaar was. Ons niveau moet omhoog, het moet veel beter dan in de terugmatch tegen Shkendija. Al kan ik begrijpen dat spelers van hun melk waren, de extreem vijandige sfeer hoort niet thuis in een voetbalstadion.”

"Eén ding weet ik nu wel zeker, dit was voor ons de zwaarst mogelijke loting. Maar we geloven wel degelijk in onze kansen, we hebben genoeg talent om deze klus te klaren”, aldus de trainer van de Serviërs.