Panty's zijn must have voor de winter

De tijd dat een panty een noodzakelijk kwaad was om de winterse koude te verdrijven, ligt ver achter ons. Nu zijn panty's hipper dan ooit. En ze komen in alle kleurtjes en uitvoeringen aanzetten.

mgeysmans

Het Belgische merk Cette is zonder twijfel een van de trendsetters op de pantymarkt. Nadat ze een samenwerking met Olivier Strelli afsloten voor kleurrijke panty's, komen ze ook al enkele seizoenen aanzetten met 'versierde' exemplaren. Wat u daarvan mag verwachten? Kousenbroeken met een motiefje in om een extra sexy uitstraling te creëren.

En dat dergelijke panty's gegeerd zijn, tonen internationale verkoopcijfers. Zo steeg de verkoop van de hippere panty's het afgelopen jaar met zo'n 29,2%. De doorzichtige, aloude panty's kenden een verkoopsverhoging van zo'n 1,7%.

"Panty's zijn een accessoire op zichzelf geworden. Het is de gemakkelijkste manier om goedkoop je look een update te geven. Voor enkele euro's krijg je een trendy uitstraling, die meteen ook de aandacht trekt naar één van je meest aantrekkelijke lichaamsdelen: de benen", aldus designer Emilio Cavallini tegen wwd.

Beeld: Cette.com

Niet te missen