Ignace Crombé: "Trisha moet gewicht na bevalling onder controle houden"

Ignace Crombé mag dan reeds 54 kaarsjes hebben uitgeblazen, volgend jaar wordt de man toch nog eens vader. Zijn vriendin Trisha (28) is in verwachting van hun eerste kindje. "Al hoop ik wel dat Trisha na de bevalling haar gewicht onder controle houdt."

mgeysmans

"Mensen complimenteren me vaak dat ik er veel jonger uitzie, sinds mijn leven een nieuwe wending heeft genomen. Ik zit beter dan ooit in mijn vel. Hopelijk heb ik later weinig zorgen nodig", steekt Crombé van wal. "Ignace kan natuurlijk niet onder zijn leeftijd uit. Blijft hij lang gezond? Zal hij onze kindjes nog weten trouwen? Dat weet niemand. Het is jammer", vervolledigt Patricia.

Dat mag de feestvreugde echter niet drukken. Trisha is slechts een maand zwanger maar toch komen ze nu al met het nieuws naar buiten. "Ik kan niet wachten om met mensen over het baby'tje in mijn buik te praten. Met mijn slanke lijn ben ik nu niet bezig. Mijn mama heeft me nochtans verwittigd: wacht maar tot je kindjes hebt, dan zullen de kilo's wel blijven plakken." "Ik zou toch graag hebben dat Trisha dat indien onder controle houdt. Daar twijfel ik niet aan. Ze heeft zich altijd goed verzorgd", besluit Ignace in Story.

Beeld: Photonews

Niet te missen