An Swartenbroekx gebeten door mysterieuze vis : "Helse pijnen"

An Swartenbroekx had haar verblijf in Oostende wel anders voorgesteld. De F.C. De Kampioenen-actrice koppelde er een werkje als gids voor de expo F.C. De Kampioenen aan een weldoende vakantie met haar gezin. Maar het tripje werd overschaduwd door helse pijnen.

mgeysmans

"We hadden een appartement In Oostende gehuurd. Dat was de perfecte uitvalsbasis om te gaan werken op de expo 'F.C. De Kampioenen aan zee', waar ik groepjes gids doorheen de sets. Op de vrije momenten ging ik met Guido en de kinderen naar het strand. Mijn 2 kinderen hadden elk een vriendje bij zich. Het weer viel nog mee, ik heb zelfs in de Noordzee gezwommen. Maar toen ik weer naar het strand liep, voelde ik een ferme steek aan mijn enkel. Er zat ene klein wondje, maar verder heb ik er niet veel aandacht aan besteed", steekt Swartenbroekx in Story van wal.

"'s Avonds begon dat enorm vele pijn te doen. 4 uur later was mijn been dubbel zo dik. Dikke tranen heb ik gehuild, de pijn was echt niet te harden. Terug op het appartement heb ik iets genomen tegen de ontsteking. Maar om half 9 zijn Guido en ik uiteindelijk nar de spoeddienst gereden. Daar hebben ze me aan een baxter met antibiotica gelegd. De dokters wilden me een nacht in observatie houden, maar dat zag ik niet zitten. We zaten daar immers met 4 kinderen. De dokter heeft me dan nog 2 spuiten gegeven en naar het appartement laten terugkeren. Ze weten niet of ik gestoken ben door de giftige pietermanvis, maar in het ziekenhuis hebben ze vorige week alleen al 3of 4 soortgelijke gevallen over de vloer gekregen. Voorlopig blijft het nog een mysterie."

Beeld: Photonews

Niet te missen